| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Maťo Znalec

Založený: 06 január 2005 Príspevky: 2704 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: So máj 23, 2009 3:29 pm Predmet: |
|
|
Ked naskoci ten panel, tak je na nom napisane, ze ci chces vyplnit dotaznik, a su tam potom dva riadky:
Ano, mam zaujem, a chcem pokracovat
Nie, nemam zaujem
Kliknes na "Nie, nemam zaujem" a panel je prec...  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
iceman_mirko Znalec

Založený: 03 február 2006 Príspevky: 2207 Bydlisko: MT
|
Zaslal: So máj 23, 2009 8:48 pm Predmet: |
|
|
problem je ze to naskakuje furt a furt ja to mam pass a na F1.sk uz nechodim je dost inych stranok o F1 _________________
Občas sa musí stať z formule jeden aj formula dva.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
silver Klasický dišputant

Založený: 29 marec 2005 Príspevky: 1100 Bydlisko: GA
|
Zaslal: Ne marec 28, 2010 2:45 pm Predmet: |
|
|
Ziadam redakciu aby si prezrela na titulnej stranke rubriku PITSTOP. Ked na nu kliknem zobrazi mi len novinky ktore su niekolko hodin stare. Sice na titulnej stranke vidim aj najnovsie spravy ale to su len kratke nedokoncene vety ... a po kliknuti na PITSTOP mi zobrazuje 2-3 hodiny stare info.
Inokedy to zas funguje celkom normalne, ale tato situacia sa ni stava coraz castejsie.
Pls pozrite sa na to, dufam,ze ste ma pochopili  _________________ "F1 nie je len o peniazoch, inak by Toyota vyhrala všetky preteky." vyrok F. Briatoreho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
haany Diskusný štamgast

Založený: 11 jún 2005 Príspevky: 1813 Bydlisko: Vyzeralo to donedávna ako Žilina.....
|
Zaslal: So apríl 03, 2010 8:18 pm Predmet: |
|
|
Redakcia sem uz nechodi... Ak si na FB, vyhladaj si cloveka menom Ladislav Király (Latsi ) a napis jemu... alebo na jeho icq, iste ho tu niekde ma. _________________ "Nachystejte květináče, na Vánoce jsem zpátky... Nebo tak nějak."
www.haany.forumup.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
silver Klasický dišputant

Založený: 29 marec 2005 Príspevky: 1100 Bydlisko: GA
|
Zaslal: Ut apríl 06, 2010 1:54 pm Predmet: |
|
|
nechce sa mi to vybavovat  _________________ "F1 nie je len o peniazoch, inak by Toyota vyhrala všetky preteky." vyrok F. Briatoreho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
haany Diskusný štamgast

Založený: 11 jún 2005 Príspevky: 1813 Bydlisko: Vyzeralo to donedávna ako Žilina.....
|
Zaslal: Št apríl 08, 2010 2:48 pm Predmet: |
|
|
Nevadiiii  _________________ "Nachystejte květináče, na Vánoce jsem zpátky... Nebo tak nějak."
www.haany.forumup.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|